بعضی از انواع پارچه کرپ را بشناسیم!
دستهبندی انواع پارچه کرپ برای دسته بندی به طور کلی پارچه کرپ به دو نوع نرم و سخت یا پیچ خورده تقسیم میگردد. نام انواع پارچه کرپ متنوع بوده و بنا به تولیدکننده یا طرح نام گذاری صورت گرفته است. […]
دستکش های یکبار مصرف، لباسهای ایمنی یکبار مصرفی هستند که برای پوشاندن دست در کارهای حساس مانند پزشکی، کار با مواد شیمیایی و… مورد استفاده قرار میگیرند و در محیطهای مختلف از دستها در برابر آسیبهای فیزیکی و آلودگی توسط مواد شیمیایی و میکروبها محافظت میکنند. انواع دستکشهای یکبار مصرف پزشکی انواع مختلفی دارند و در ساخت آنها متریال گوناگونی به کار میرود.
از عمده استایل اجناس مغازتو تامین کن و دیگه نگران فروشت نباش، عمده استایل تمام جنسارو با گارانتی فروش ارائه میکنه پس اگر نتونستی جنسارو توی فروشگاهت بفروشی میتونی مرجوع کنی
همچنین این دستکشها دارای مدل و سایزهای مختلفی نیز هستند. دستکشهای یکبار مصرف که به دستکش پزشکی نیز شناخته میشوند، بسته به جنسی که دارند، برای طیف وسیعی از کارها مورد استفاده قرار میگیرند. اگر میخواهید بیشتر در مورد دستکش های یکبار مصرف پزشکی بدانید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
جامعه پزشکی اولین دستکش پزشکی را در اواخر قرن نوزدهم به دنیا معرفی کرد. متخصصان پزشکی دریافتند که برای محافظت از دستان خود در برابر عفونت باکتریایی هنگام رسیدگی به بیماران خود به دستکش ایمنی نیاز دارند. دستکش های پزشکی، یکبار مصرف هستند. این دستکشهای یکبار مصرف تا اواخر قرن بیستم، زمانی که توسط سایر صنایع بهداشتی و صنعتی پذیرفته شدند، جزء اصلی جامعه پزشکی باقی ماندند.
اما در حال حاضر دستکشهای پزشکی برای استفاده در محیطهای صنعتی، خانه و محیطهای تجاری به صورت انبوه تولید میشوند، که برخی از صنایع حساس مانند بخش غذا و تغذیه دارای قوانین اجباری برای استفاده از آنها هستند.
کاربردهای دستکش یکبار مصرف به اندازه افرادی که از آن استفاده میکنند متنوع است. برخی از موقعیتهایی که نیاز به استفاده از دستکش یکبار مصرف دارند و یا بهتر است از آن استفاده کنیم عبارتند از:
موارد ذکر شده تنها بخشی از موارد استفاده از دستکشهای یکبار مصرف پزشکی است. اگر چه این محصول در ابتدا محدود به بخش پزشکی بود، اما دستکشهای یکبار مصرف در حال حاضر در محیطهای مختلف که دارای مواد شیمیایی یا ترکیبات بالقوه خطرناک دیگر است، کاربرد دارد. امروزه بسیاری از مشاغل را مشاهده میکنید که در حرفه خود از دستکش یکبار مصرف استفاده میکنند. نمونه بارز استفاده از دستکش در مشاغل زیر است:
اگر یک دستکش طبق استانداردهای استریلیزاسیون خاصی که FDA ارائه میدهد استریل شده باشد و با آن مطابقت داشته باشد، به عنوان یک دستکش استریل طبقهبندی میشود. انواع دستکشهایی که به عنوان “استریل” شناخته میشوند، معمولاً توسط سازنده با اکسید اتیلن یا اشعه گاما برای از بین بردن میکروبها استریل میشوند. اما هنوز باید توسط FDA آزمایش شوند تا اطمینان حاصل شود که استریل شدهاند و سطح تضمین مورد انتظار FDA را برآورده میکنند.
سازمان غذا و داروی آمریکا FDA)) جهت بررسی کیفیت دستکشهای یکبار مصرف پزشکی استانداری به نام AQL (Acceptable Quality Level) تعیین کرده است.
یکی از مرسومترین روشها جهت تست AQL در دستکش های پزشکی، تست نشت و سوراخی است. بدین صورت که داخل دستکش را با یک لیتر آب پر کرده و مچ دستکش را میبندند و آن را بصورت وارونه آویزان میکنند.
AQL بصورت درصدی از نسبت تعداد دستکشهای معیوب به تعداد کل نمونههای ارزیابی شده در تستهای کنترل کیفی، تعریف میشود. برای محصولات حساس پزشکی این مقدار باید کمترین میزان ممکن باشد. در واقع هرچه AQL کمتر باشد، دستکش کیفیت بالاتری دارد.
دستکش های جراحی و استریل دارای AQL 1 تا ۱٫۵ هستند. این مقدار در دستکشهای غیر استریل و دستکش های معاینه میتواند بین ۱٫۵ تا ۲٫۵ قرار گیرد. دستکشهای با AQL بالاتر معمولا در صنایع بکار می روند و کاربرد پزشکی ندارند.
دستکشها علاوه بر موارد گفته شده در بالا دارای انواع پودری، بدون پودر و کم پودر نیز هستند. دستکشهای یکبار مصرف بسته به اینکه دارای پودر روانکننده مانند نشاسته ذرت، پودر Lycopodium یا تالک هستند، میتوانند پودری یا غیرپودری باشند. پودر نشاسته ذرت مدتهاست که روی دستکشهای لاتکس بهعنوان روانکننده برای تسهیل در پوشیدن دستکش استفاده میشود.
نشاسته ذرت یا پودرهای دیگر توسط برخی از تولیدکنندگان برای سهولت برداشتن دستکش از قالب نیز استفاده میشود. برای دستکشهای بدون پودر، این پودر پس از شستشو پاک میشود. به همین دلیل دستکش های بدون پودر معمولا گرانتر از دستکش های پودر دار هستند زیرا پودر دستکش باید طی فرآیندی پاک شود.
سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) توصیه کرده است که دستکشهای بدون پودر حاوی بیش از ۲ میلیگرم پودر باقیمانده و دستکشهای پودری (پودر دار) بیش از ۱۲۰ میلیگرم پودر نباشند. علت استفاده از این پودرها در دستکش لاتکس کم کردن حساسیت آلرژیک نسبت به دستکشهای لاتکس است. بعلاوه پودر منجر به سهولت در پوشیدن دستکش نیز میشود.
یکی از محبوبترین و پرمصرفترین انواع دستکشها، دستکش لاتکس است؛ جنس این محصول از لاستیک بوده و از مواد طبیعی ساخته میشود. معمولا از این نوع دستکش بیشتر برای محافظت دست در امور صنعتی و پزشکی استفاده میشود. برای انجام کارهای بسیار حساس که نیازمند دقت و حساسیت لامسه بالایی هستند نیز بسیار مناسب است.
این نوع دستکش با پودر (Powdred) و بدون پودر (Powdred-Free) به بازار عرضه میشود. ویژگیهای مهم دستکش لاتکس عبارتاند از :
کالاها
دسته بندی ها
دیدگاه ها