بعضی از انواع پارچه کرپ را بشناسیم!
دستهبندی انواع پارچه کرپ برای دسته بندی به طور کلی پارچه کرپ به دو نوع نرم و سخت یا پیچ خورده تقسیم میگردد. نام انواع پارچه کرپ متنوع بوده و بنا به تولیدکننده یا طرح نام گذاری صورت گرفته است. […]
آیا برای شما هم این سؤال پیش آمده است که کفشها در کارخانه ها چگونه ساخته میشوند؟ پروسه اصلی تولید کفش برای هر نوع کفشی از کفشهای ورزشی گرفته تا کفشهای پاشنه بلند زنانه یکسان است. کارخانههای کفش در سراسر جهان سه مرحله اصلی را برای تولید کفش دنبال میکنند. مراحل اصلی ساخت کفش عبارتند از:
در این مقاله قصد داریم نگاهی به پروسه تولید کفش و مراحل فوقالذکر داشته باشیم. با تیم وبلاگ نیازکو همراه باشید.
پروسه تولید کفش با برش دادن مواد شروع میشود. بخشهای مختلف کفش به طور کلی توسط قالبهای فولادی و به کمک پرس هیدرولیک برش داده میشود. برای برش دادن هر قسمت از کفش در اندازه مشخص به قالب مخصوص آن نیاز داریم. این قسمتهای مختلف تشکیلدهنده کفش را الگوی کفش مینامند.
برای تولید کفش در تعداد بالا قاعدتا به تعداد زیادی هم قالب نیاز است. قالبهای مورد استفاده برای برش بر روی مواد چرمی یا پارچهای قرار داده میشوند. سپس از دستگاه پرس برای ایجاد برشهای مورد نیاز استفاده میشود.
پس از این مرحله، کارگران به دقت قطعات مختلف کفش را سازماندهی و روی هم انباشته میکنند. این قطعات بعدا وارد مرحله دوخت خواهند شد. این قطعات برای طبقهبندی نشانهگذاری میشوند.
یا اینکه لوگوهای مشخصی توسط بخش چاپ به آنها اضافه میشود. پس از آمادهسازی قطعات مورد نیاز، آنها در جعبههای مخصوصی قرار داده میشوند. کارگران کارخانه این جعبهها را به بخش دوخت تحویل میدهند.
پس از آمادهسازی و سازماندهی، بخش دوخت کارخانه ادامه کار را به عهده میگیرد. در بخش دوخت عملیات به چند مرحله ساده تقسیم میشود. به هر یک از کارگران وظیفه مشخصی محول میشود. برای مثال، یکی از کارگران مسئول سرهمبندی قسمت رویه و جلویی کفش است.
سپس کفش را به کارگر بعدی تحویل میدهد که برای مثال وظیفه الصاق کردن سوراخهای بند کفش را به عهده دارد. تخصیص دادن هر عملیات به یکی از کارگران یک مزیت مهم دارد. پرسنل کنترل کیفیت میتوانند به سرعت وجود هر گونه مشکلی را ردیابی کنند.
تقسیم عملیات همچنین به کارگران اجازه میدهد که وظایف خود را با سرعت بالاتری انجام دهند. در بخش دوخت، مونتاژ قسمتهای فوقانی و تودوزی آستر انجام میشود و همچنین فوم زبانه در جای خود قرار داده میشود. قسمت فوقانی کفش با قطعات تقویتشده سرهمبندی میشود و با حرارت دادن قالب به شکل مورد نظر درآورده میشود. محافظ انگشتان و ضربهگیر پاشنه آماده شده و وارد مرحله مونتاژ نهایی میشود.
فرآیند تولید کفش تمام چرم منحصر به فرد بوده و شامل مراحل زیر میباشد :
تولید رویه کفش (پس لایی):
برای تولید رویه کفش، اعمال زیر انجام میگیرد :
برش اولیه چرم که به منظور جداسازی نقاط نامرغوب و پاره شده چرم اولیه خریداری شده میباشد .
برش قطعات که توسط شابلون های تیغ های در دستگاه پرس هیدرولیک صورت میپذیرد .
اشپالت: عملیاتی است که جهت تنظیم ضخامت قطعات مختلف مورد استفاده در رویه کفش مورد استفاده قرار میگیرد .
لویس کاری: از این عملیات جهت نازک کردن لبه های قطعات چرمی جهت دوختن آنها به یکدیگر استفاده میشود .
چسبزنی و لب تا: در این مرحله، جهت سهولت عمل دوخت، لبه های قطعات در محل دوخت با چسب به هم چسبیده میشود .
دوخت قطعات و مونتاژ رویه کفش
( موارد زیر نسبت به راه بالا جزییتر و متناسب با نمونه است )
کالاها
دسته بندی ها
دیدگاه ها