بعضی از انواع پارچه کرپ را بشناسیم!
دستهبندی انواع پارچه کرپ برای دسته بندی به طور کلی پارچه کرپ به دو نوع نرم و سخت یا پیچ خورده تقسیم میگردد. نام انواع پارچه کرپ متنوع بوده و بنا به تولیدکننده یا طرح نام گذاری صورت گرفته است. […]
› باید دقت داشت جنس و نوع پروتز به گونه ای انتخاب شود که با بافت بدن سازگار باشد.
› انواع متفاوت ایمپلنت شامل گرد، صاف، قطره اشکی، سیلیکونی و آب نمک می شود.
› پروتز آب نمک ابتدا در محل برش قرار داده می شود و سپس مایع استریل آب نمک داخل آن پر می گردد اما پروتزهای سیلیکونی از قبل با ژل سیلیکون پر شده است. پروتزهای آب نمک برای افراد کم سن و سال (18 تا 21) مناسب است ولی پروتزهای سیلیکونی برای بالاتر از 22 سال نیز کاربرد دارد. پروتزهای سیلیکونی محکمتر و سازگارتر هستند.
از عمده استایل اجناس مغازتو تامین کن و دیگه نگران فروشت نباش، عمده استایل تمام جنسارو با گارانتی فروش ارائه میکنه پس اگر نتونستی جنسارو توی فروشگاهت بفروشی میتونی مرجوع کنی
1- از زیر سینه
2- زیر بازو
3- دور نوک پستان.
کاربرد پروتزهای سینه در موارد زیر خلاصه میشود:
در عمل زیبایی جراحی سینه بیهوش عمومی میشوید. پزشک جراح نیز با توجه به وضعیت شما در سه ناحیه برش ایجاد میکند. پروتزها در قسمت زیرین با بالای قفسه سینه کاشت میشوند.
مهمٰترین مزیت جراحی پروتز پستانها این است که نقصهای احتمالی آن را برطرف میکند و ظاهری جذاب به آنها میدهد. بیشتر زنان با هدف بهبود تعادل اندام به سراغ آن میروند.
بهطور کلی هر نوع جراحی میتواند عوارض احتمالی خاص خود را داشته باشد که جراحی زیبایی سینه نیز از آن مستثنی نیست. برخی عوارض نادر هستند؛ با این حال بروز آنها غیرممکن نخواهد بود:
از آنجایی که فرم بدن هر خانمی متفاوت است، پروتزها نیز در اشکال مختلف (مثلث، دایره یا قطره اشکی)، اندازههای کاپ مختلف (کم عمق، متوسط یا کامل) و رنگهای مختلف موجود هستند.
همچنین پروتزهای جزئی سینه (مثلثی، بیضی، منحنی و پوستهای) برای تقارن سازی سینهها برای زنانی که قبلا جراحی سینه انجام داده اند، وجود دارد. به این پروتزها فرم دهنده سینه نیز گفته میشود.
پروتز پستان گرد، برای برجسته سازی و خوش فرمی سینه انجام میگیرد. ایمپلنتهای گرد را میتوان با سیلیکون یا سالین پر کرد و انتخاب محبوبتری برای تقویت سینه است.
ایمپلنتهای گرد را میتوان بین ماهیچه قفسه سینه و بافت طبیعی سینه یا زیر هر دو عضله و بافت غده قرار داد. ایمپلنتهای گرد دارای اندازهها و پروفیلهای مختلفی هستند. هر نوع ایمپلنتی به سینهها حجم میدهد، اما ایمپلنتهای گرد هم در قسمت پایین سینه و هم در قسمت بالای سینه را حجم میدهند. این قسمت سینه، به طور معمول بدون ایمپلنت برجستگی زیادی ندارد.
پروتزهای سینه گرد برای خانمهایی مناسب است که میخواهند سینههایشان برجستهتر به نظر برسد. از طرف دیگر، کسانی که خواهان خوشفرمی سینههایشان علاوه بر بزرگ کردن آنها هستند، معمولاً پروتزهای گرد را انتخاب میکنند.
این پروتزها قطر پایه کمتری دارند و بر خلاف پروتزهای Low profile، برجستگی بیشتری دارند. این پروتزها استاندارد طلایی هستند زیرا اجازه میدهند سینهها طبیعی به نظر برسند بدون اینکه به پری و حجم آن آسیبی وارد شود. زنان با عرض سینه متوسط مناسب استفاده از این پروتز هستند.
ایمپلنت های پروفیل بالا در مقایسه با پروفیل متوسط و کم، باعث برجستگی بیشتری میشوند. این ایمپلنتها پهنای پایه بسیار کمی دارند بنابراین به سینه ظاهری پرتر و گردتر میدهند. در این نوع ایمپلنتها برجستگی در قسمت بالایی سینه متمرکز شده است. استفاده از این ایمپلنتها برای خانمهایی با عرض سینه کم و اندازه کاپ کوچک مناسب است. این نوع پروتزها حداکثر برجستگی را با کمترین قطر پایه ارائه میدهند.
جراحی شامل قرار دادن یک پروتز سیلیکونی در سینه است. پروتزها در زیر یا بالای عضله قفسه سینه (درست زیر غدد پستانی) قرار میگیرند. چندین روش مختلف برای انجام این کار وجود دارد.
محل برشهای ایجاد شده برای بزرگ کردن سینه نیز ممکن است بسته به نوع پروتز مورد استفاده و ترجیح بیمار و جراح متفاوت باشد.
وضعیت قرارگیری پروتز در زیر عضله نسبت به پروتز روی عضله کمتر طبیعی خواهد بود. با این حال، نگه داشتن پروتز در زیر عضله ایمنتر است. عضله هم از پروتز محافظت میکند و هم احتمال ایجاد “کپسول” را به عنوان یک عارضه کاهش میدهد. اگر به دنبال جراحی با بریدگی زیر بغل هستید، تنها راه جایگزین استفاده از پروتز زیر عضلانی و پر از آب نمک (سالین) است.
ماده سازنده پروتز و لایه بیرونی آن از جنس سیلیکون است. سیلیکون عنصری است که در طبیعت یافت میشود و از ترکیب عناصری چون کربن، ئیدروژن و اکسیژن ایجاد میشود. سیلیکون در تولید محصولاتی چون لوازم آرایشی، مواد غذایی و پروتزهای پزشکی مورد استفاده قرار میگیرد. مطالعات زیادی در جهت اثبات بیماریزا بودن پروتزهای سیلیکونی سینه انجام شده است که همه آنها به عدم ارتباط و تاثیر پروتز به بیماریهایی همچون سرطان سینه و آرتوروماتودید منتج شد.
بسیاری از خانم ها در مورد این نوع عمل جراحی بدون شک داستان های ترسناکی شنیده اند. ازجمله مسمومیت زایی سیلیکون یا ایجاد بیماری خود ایمنی بافت همبندی پروتز که مربوط به “تراوش” یا مهاجرت ژل می باشند که مقالات در این حوزه ابهامات و خطرات این جراحی را از میان برداشته است
در حالی که مزایای واضحی برای جراحی بزرگ کردن سینه با پروتز برای زنانی که به دنبال زیبایی بیشتر هستند وجود دارد، به طور طبیعی معایب و خطراتی نیز در ارتباط با این روش وجود دارد که باید قبل از تصمیمگیری در مورد اینکه آیا جراحی بزرگ کردن سینه برای شما مناسب است، به دقت در نظر گرفته شوند.
مانند تمام جراحی ها، خطرات کلی وجود دارد که قبل از تصمیم به جراحی باید آنها را بپذیرید.
ماستوپکسی (لیفت سینه) و بزرگ کردن (پروتز سینه) دو جراحی زیبایی هستند که ظاهر و اندازه سینه ها را تغییر می دهند. ماستوپکسی به تغییر شکل سینه هایی که سفتی خود را از دست داده اند و یا افتادگی دارند کمک میکند. بزرگ کردن شامل گذاشتن پروتز سینه در بالا یا پایین عضله سینه است تا سینه ها بزرگتر شوند. این روش ها با هم ظاهر و اندازه سینه ها را تغییر می دهند. گاهی این جراحی ها با هم نیز انجام می شوند. اما بسته به بدن و نیاز شما، پزشک ممکن است دو عمل جراحی جداگانه را به شما پیشنهاد دهد تا بتوانید در این بین التیام پیدا کنید.
آیا لازم است که منتظر بمانیم که بعد از بچهدار شدن این جراحی را انجام دهیم؟
این بسته به انتخاب بیمار است، بیشتر از نیمی از بیماران قبل ازاین که صاحب فرزند شوند، تحت عمل قرار میگیرند و اکثر آنان هیچ مشکلی در شیردهی پس از جراحی احساس نکردهاند. در ضمن برشی که استفاده میشود بسیار کوچک است و جراح سعی میکند که میزان به هم ریختگی غدههای شیری اطراف نیپل را به کمترین حد ممکن برساند. پروتز سینه که در زیربافت سینه موثر در شیر دهی قرار میگیرد به هیچ عنوان آسیبی به تغذیه کودک شیرخوار نخواهد رساند.
کالاها
دسته بندی ها
دیدگاه ها