بعضی از انواع پارچه کرپ را بشناسیم!
دستهبندی انواع پارچه کرپ برای دسته بندی به طور کلی پارچه کرپ به دو نوع نرم و سخت یا پیچ خورده تقسیم میگردد. نام انواع پارچه کرپ متنوع بوده و بنا به تولیدکننده یا طرح نام گذاری صورت گرفته است. […]
پیرسینگ کردن زبان یا سوراخ کردن زبان و افزودن تکه جواهری به آن راهی بسیار آسان برای منحصر به فرد نشان دادن ظاهر افراد است، این سوراخ که معمولا روی زبان ایجاد میشود، شیوهای فوقالعاده زیرکانه برای افزودن زیبایی به چهره شماست، زیرا بلافاصله بعد از باز کردن دهانتان توجه اطرافیان به سمت شما جلب خواهد شد. پیرسینگ کردن زبان در میان نوجوانان و جوانان طرافداران زیادی دارد.
فراموش نکنید که بهداشت و ملاحظات بعد از سوراخ کردن زبان بسیار مهم است، چراکه احتمال ایجاد انواع قارچ و عفونت در محل زخم وجود دارد، با ما همراه باشید تا بیشتر در مورد مراقبتهای بعد از پیرسینگ زبان و همچنین عوارض پیرسینگ بحث کنیم.
پیرسینگ کردن زبان در واقع عبور دادن یک جواهر از میان زبان، لب، بینی یا هرجای دیگر از بدن بوده که در زبان، سوراخ کردن به طور عمودی از بالا به پایین و در وسط زبان انجام میشود. این سوراخ به صورت افقی نیز ایجاد میشود که از یک طرف زبان تا طرف مقابل آن را در برمیگیرد و میتوان بعد از آن یک جواهر را در آن قرار داد.
نوجوانان و جوانان باید به خاطر داشته باشند که بعد از پیرسینگ جواهر متصل به زبان در تمام اوقات همراه آنها خواهد بود به همین خاطر اهمیت به بهداشت و ملاحظات حین و بعد از پیرسینگ برای جلوگیری از ایجاد عفونت واجب و ضروری است.
با اینکه سوراخکاری زبان عملی نسبتاً جدید در بسیاری از جوامع محسوب میشود، اما تاریخچهی طولانی دارد. بر اساس شواهد تاریخی، در تمدن و فرهنگ آزتکها و مایاها این عمل انجام شده و بخشی از مراسم مذهبی آنها بهشمار میرفته است.
جالب است که آنها بنا بر اعتقادات خود، سوراخ کردن زبان را نوعی پیشکش فداکارانه برای خدایان میدانستند. یعنی در واقع با تحمل درد این کار، بندگی خود را به ایزدان نشان میدادند.
اگر جز گروههای زیر هستید، سوراخکاری بدن برای شما ممنوع است:
برای پیرسینگ زبان ، قسمتهای مختلف بافت نرم داخل زبان به روش های متفاوت سوراخ می شود و میله ای تزئینی از آن عبور داده می شود.
1 – معمول ترین روش پیرسینگ عمودی است که در مرکز زبان از بخش بالایی وارد زبان شده و از بخش پایینی خارج می شود.
2 – گاهی نوک زبان به صورت افقی سوراخ می شود و دو گوی مانند چشم مار در آن قرار بگیرد. برای این منظور سوزن از یک طرف زبان وارد شده و در یک خط موازی از طرف دیگر خارج می شود. در این روش احتمال آسیب دیدن اعصاب و بافت زبان و دندان ها وجود دارد و نا ایمن ترین و ریسکی ترین روش پیرسینگ زبان محسوب می شود.
به گفته کارشناسان زخم پیرسینگ زبان در عرض 4 هفته کاملا بهبود پیدا میکند البته در پیرسینگ افقی ممکن است ترمیم بیشتر طول بکشد.
برای پیشگیری از بروز عوارض و عفونت باید روزی 2 – 3 بار دهان را با آب نمک یا دهانشویه غیر الکلی بشویید.
تا زمان بهبود زخم نباید سیگار بکشید.
تا زمان بهبود کامل زخم نباید از نی استفاده کنید چون باعث تشدید تورم زبان شده و بهبود را به تاخیر می اندازد.
تا زمان بهبود نباید از مواد غذایی ادویه دار ، شور ، ترش و گرم استفاده کنید.
مصرف لبنیات را باید تا مدتی کنار بگذارید
از آنجا که قرار است برای پیرسینگ زبانتان سوراخ شود مسلما بدون درد نخواهد بود. بسته به میزان تحمل پذیری شما ، درد پیرسینگ زبان قابل تحمل است ولی از آنجا که زبان یک عضو متحرک است که ثابت نگه داشتنش کار سختی است برخلاف سایر پیرسنیگ ها بعد از عمل هم با کوچکترین حرکتی احساس درد تیرکشنده خواهید داشت.
در پیرسینگ زبان به جای غضروف ، با فت همبند سوراخ می شود بنابراین هنگام عمل درد قابل تحمل تر است.
درد پیرسینگ زبان بین 6 – 10 روز طول خواهد کشید.
پیرسینگ عمودی در دو طرف زبان کم درد ترین نوع پیرسینگ زبان محسوب می شود و پیرسینگ افقی بیشتر درد را خواهد داشت چون از محل تجمع اعصاب عبور
کالاها
دسته بندی ها
دیدگاه ها