بعضی از انواع پارچه کرپ را بشناسیم!
دستهبندی انواع پارچه کرپ برای دسته بندی به طور کلی پارچه کرپ به دو نوع نرم و سخت یا پیچ خورده تقسیم میگردد. نام انواع پارچه کرپ متنوع بوده و بنا به تولیدکننده یا طرح نام گذاری صورت گرفته است. […]
خریدن لباس همیشه آسانترین و اولین گزینه است اما با وجود تمام این مزایا، همیشه هم بهترین انتخاب به شمار نمیآید. برای مثال بعضی از اوقات، بودجهی محدودتری داریم یا حتی مدل و پارچهی مدنظر را پیدا نمی کنیم. علاوه بر اینها، خرید بیش از حد لباس، تولیدکنندگان را مجبور به تولید مقدار بیشتری لباس میکند که آثار بسیار مخربی بر روی محیط زیست برجا میگذارد. از بهترین روش هایی که از خرید بی رویهی لباس جلوگیری و از محیط زیست حفاظت میکند، میتوان به به اشتراک گذاشتن لباس، خرید لباس های دست دوم و یا دوختن یک لباس اشاره کرد. در این مقاله قصد داریم راجع به دوختن مانتو صحبت کنیم. حتی اگر خیاطی بلد نیستید و مایلید بدانید که چطور مانتو بدوزیم؟
قبل از شروع هر کاری، در ابتدا باید پارچهی مورد نظرتان را تهیه کنید. پارچهها در عرضهای مختلفی قابل تهیه هستند و بنا به نیاز و مدل، اندازهی طول متغیر خواهد بود. جنس پارچه هم به مدل و فصل بستگی دارد.
اگر با اصول خیاطی آشنایی دارید، میلیونها مدل در انتظار شما هستند اما اگر احیانا خیاطی بلد نیستید، انتخابهای شما کمی محدودتر میشوند؛ اما همیشه راهی هست و نباید ناامید شد. برای این که بدون آشنایی کافی با خیاطی بتوانید مانتو بدوزید، بهتر است در شروع کار به سراغ مدلهای ساده تر و بدون الگو بروید. مانتوهای کیمونو بهترین انتخاب برای شروع هستند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت. به خاطر داشته باشید که مانتوهای مدلدار و پیلی دار برای ابتدای مسیر انتخاب های مناسبی نخواهند بود.
در این مرحله، باید با دانشی که از خیاطی داریم و بنا به مدلی که انتخاب کردیم و اندازههای سایز بدن، الگوی نهایی را بر روی کاغذ الگو بکشیم. این مرحله باید با دقت انجام شود تا لباس فرم زیبایی داشته باشد. اگر هم خیاطی بلد نیستید، نگران نباشید. می توانید از مانتوهای آمادهتان کمک بگیرید و آنها را روی کاغذ بکشید تا یک الگوی مانتو حاصل شود.
پس از این که الگوها روی کاغذ کشیده شدند، هر قسمت از آن را باید با یک قیچی جدا کنیم. تکه های الگوی مورد نظر را با کمک سوزن ته گرد، بر روی پارچه می چسبانیم تا ثابت بماند. برای دوخت مانتو به الگوی آستین، قسمت جلو و قسمت پشت نیاز داریم.
بعد از وصل کردن الگو بر روی پارچه، در این مرحله باید با کمک قیچی، دقیقا مطابق با الگو، پارچه را ببریم. به خاطر داشته باشی که باید از کم و زیاد کردن اندازه ها در هنگام برش، خودداری کنید. استفاده از قیچیهای تیز، کمک میکند تا برشهای تمیز تری داشته باشیم.
اگر تا این مرحله به خوبی پیش رفتهاید، تبریک میگویم! در این مرحله، ابتدا کاغذ الگو را از پارچه جدا کنید و سپس با کمک یک نخ و سوزن، تکههای جدا جدا را به هم دیگر بدوزید. آستین ها باید به حلقه آستین و قسمت های پشت و جلو باید به یک دیگر دوخته شوند. در این مرحله مانتو را پرو کنید تا عیب های احتمالی را برطرف کنید.
با کمک یک ماشین خیاطی، روی کوکها را چرخ کنید. دقت کنید که در این مرحله باید تمام تلاشتان را کنید تا خطوط را صاف و به دور از هر گونه انحراف بدوزید.
با یک اتوی بخار، روی درزها را صاف کنید تا بتوانید عیب ها را راحت تر پیدا کنید. در این مرحله مانتو را به تن کنید و عیب گیری نهایی را انجام دهید.
تبریک میگویم. مانتوی شما آماده است! حالا که مراحل کلی دوخت یک مانتو را با هم بررسی کردیم، همان طور که در ابتدا گفته شد، دوخت چند مدل مانتوی بسیار آسان را با هم خواهیم دید. ایده بگیرید و خلاقیت را چاشنی کارتان کنید. مطمئن باشید که نتیجه فوق العاده خواهد بود.
کالاها
دسته بندی ها
دیدگاه ها