بعضی از انواع پارچه کرپ را بشناسیم!
دستهبندی انواع پارچه کرپ برای دسته بندی به طور کلی پارچه کرپ به دو نوع نرم و سخت یا پیچ خورده تقسیم میگردد. نام انواع پارچه کرپ متنوع بوده و بنا به تولیدکننده یا طرح نام گذاری صورت گرفته است. […]
سوراخ کردن گوش عبارت است از ایجاد روزنهای در گوش برای آویختن جواهرات به آن که در این روش به ندرت از یک ماده بی حس کننده (بیهوشی) استفاده میشود.
سوراخ كردن گوش در كودكان قرنها به عنوان بخشی از سنتهای آیینی و فرهنگی وجود داشته است. با این حال، به دلیل درد اجتناب ناپذیر و خطرات احتمالی برای سلامت، ایجاد سوراخ و حفره در گوش توصیه نمیشود.
میزان عوارض سوراخ كردن گوش هنوز مشخص نیست، اما به دلیل محبوبیت آن، بسیاری از افراد به راحتی فراموش میكنند كه هرگونه سوراخ كردن بدن برای اویختن جواهرات، خطراتی را برای سلامتی افراد به همراه دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا با عوارض و راههای پیشگیری از عوارض این روش آشنا شوید.
هر نوع پیرسینگ و سوراخ کردن گوش خطرات و عوارضی را به همراه دارد. درادامه این مقاله شایعترین عوارض سوراخ کردن گوش شرح داده میشود. این موارد عبارتند از:
تا زمانی که عوارض جزئی باشد کنترل آن به صورت خانگی امکان پذیر است. اگر غضروف گوش سوراخ شده دچار عوارض شود بهتر است به پزشک مراجعه شود. درمان این نوع از عوارض در این قسمت از گوش دشوارتر است و ممکن است در صورت بروز عفونت به آنتی بیوتیک خوراکی احتیاج باشد. برای درمان عوراض جزئی سوراخ کردن گوش انجام این مراحل پیشنهاد میشود.
پس از اینکه عفونت برطرف شد، رویه تمیز کردن، دو بار در روز ادامه داده شود تا سوراخ کاملاً بهبود یابد. به یاد داشته باشید، بهبود سوراخ لاله گوش، شش تا هشت هفته طول میکشد. مراقبتهای معمول در این مدت مهم است.
انتخاب گوشواره مناسب و سبک یکی از موارد مهمی است که قبل از پیرسینگ باید در نظر گرفت.
استفاده از گوشواره های سنگین در ابتدا ممکن است به گوش شما آسیب رساند. همچنین برخی از افراد به فلزات گوناگون آلرژی داشته و ممکن است گوش آنها پس از این کار عفونت کند.
بنابراین بهتر است از گوشواره طلا یا گوشواره ضد حساسیت استفاده کنید.
در این روش، متخصص یک سوزن توخالی را در محل مورد نظر فرو می کند. سپس میخ گوشواره (یا حلقه) از طرف دیگر وارد حفره سوزن شده و درون سوراخ قرار می گیرد.
در این شرایط سوزن درون سوراخ گوش است و میخ گوشواره نیز درون سوزن و داخل سوراخ گوش قرار دارد. سپس در همین شرایط سوزن از سوراخ گوش خارج شده و میخ گوشواره درون سوراخ باقی می ماند. بعد قسمت دیگر گوشواره نیز به میخ آن وصل می شود.
سوراخ کردن گوش از زمانهای قدیم رایج بوده است، منتها با روشهای سنتی. این روزها وسایل انجام دادن این کار پیشرفتهتر شده است و چند دقیقه هم بیشتر طول نمیکشد؛ برخی افراد هم از این امکان استفاده و چند سوراخ در گوش خود ایجاد میکنند تا تمام گوشوارههای مورد علاقه خود را همزمان در گوش داشته باشند.
البته اگر مراقبتهای لازم بعد از این عمل ساده را درست انجام ندهید؛ چند گوشواره که هیچ، حتی یک گوشواره را هم نمیتوانید در گوش خود نگه دارید؛ پس تا وقتی که زخم گوشهایتان کاملا خوب نشده است، به این موارد توجه کافی داشته باشید:
کالاها
دسته بندی ها
دیدگاه ها