بعضی از انواع پارچه کرپ را بشناسیم!
دستهبندی انواع پارچه کرپ برای دسته بندی به طور کلی پارچه کرپ به دو نوع نرم و سخت یا پیچ خورده تقسیم میگردد. نام انواع پارچه کرپ متنوع بوده و بنا به تولیدکننده یا طرح نام گذاری صورت گرفته است. […]
حتما بارها برایتان پیش آمده که در اتاق پرو فروشگاه های لباس با بستن دکمه شلوار جین دچار مشکل شده اید یا پیرهنی را پوشیده هاید که بالاتنه اش برایتان اندازه بود اما پایین تنه کمی گشاد یا تنگ بوده ست. در چنین مواردی افراد اغلب هیکل خود را سرزنش می کنند و مشکل را در نوع اندازه اندام و استایل خود می بینند اما بهتر است بدانید که این مشکل بخاطر سیستم سایزبندی است که نمی تواند همه اندام ها را پوشش دهد و برای همه مناسب باشد. سایزبندی پوشاک در جهان به سه طریق صورت می گیرد:
که البته در سال های اخیر سیسم ژاپنی، آلمانی و ایتالیایی نیز اضافه شده است. به این ترتیب که سایز یک لباس در هریک از سیستم ها با عددی متفاوت با دیگری بر روی برچسب به نمایش گذاشته می شود. به عنوان نمونه پیراهنی که در سیستم اروپایی سایز 38 تگ خورده است، در سیستم آمریکایی و سیستم انگلیسی با عددی متفاوت نشان داده می شود.
دانستن این نکته لازم است که سیستم سایزبندی استاندارد در کشور ما نیز با سیستم اروپایی مطابقت می کند. بهتر است بدانید که بعضی از افراد به خصوص خانم ها در ایران با توجه به عدم تناسب نیمه پایینی و نیم تنه بالایی بدنشان نمی توانند از یک واحد برای یک لباس کامل استفاده کنند لذا مجبور هستند سایز بالاتنه را متفاوت و در اغلب اوقات کوچکتر از سایز لباس برای نیمه پایینی بدن تهیه کنند
بهتر از قبل از خرید به سایز لباس مورد نظر دقت کنید.
به طور کلی پوشاک سایز مدیوم M برای افراد عادی با قد 180 و وزن نهایتا تا 75 کیلوگرم مناسب می باشد.
سایز لارج L برای افراد عادی با قد 180 و وزن 75 الی 85 کیلوگرم مناسب است.
سایز ایکس لارج XL برای افراد عادی با قد 180 و وزن 85 الی 95 کیلوگرم مناسب است.
سایز ایکس لارج XXL برای افراد عادی با 180 و وزن 95 الی 105 کیلوگرم مناسب است.
توجه داشته باشید این راهنما برای افراد با قد 180 می باشد و باقی افراد بهتر است با انطباق اندازه های خود آن با سایز لباس آن را انتخاب کنند.
سایز بندی انگلیسی که طبق استاندارد موسسه استاندارد انگلیسی برای طراحی و اندازه گیری تاسیس شده است از 8 شروع می شود. این سایز بندی از 8 تا 32 است و سایز بندی ابرانی که در اکثر پوشاک وجود دارد از 34 تا 8 می باشد.
یکی از مهترین مواردی که در خرید پوشاک لازم است دانستن اطلاعات کافی درباره ی سایز بندی لباس است. در صورتی که پوشاک در سیستمی استاندارد تولید شده باشد، عدد سایز موجود بر روی برچسب لباس با در نظر گرفتن تمامی موارد اندازه گیری فرد و تناسب موجود بین اعضای بدن او زده شده است.
زمان مناسب برای اندازه گیری سایز لباس
بعضیها معتقدند زمان مناسب برای اندازه گیری سایز لباس، زمانی است که غذای زیادی نخورده باشید و در کوچکترین فرم بدنی خودتان به سر ببرید؛ نظر ما بر خلاف این قضیه است. زمان مناسب برای خرید کفش و صندل یا به دست آوردن سایز آن آخر شب است که پا در بزرگترین حالت خودش قرار دارد. خوب است برای خرید لباس هم در کوچکترین فرم خودتان ظاهر نشوید تا با خوردن کمترین حجم غذا دکمههای بلوزتان کش نیاید!
سایز لباس را بدون لباس یا از روی یک لایه لباس نازک اندازه بگیرید و سعی کنید صاف بایستید و قوز نکنید. در غیر این صورت تعیین سایزتان اشتباه خواهد شد
– حتما لباسی نازک بپوشید.
– غذا و آب زیادی نخورید.
– از مترهای استاندارد استفاده کنید.
– از یک فرد دقیق و منصف کمک بگیرید.
و در نهایت اینکه صاف بایستید، شانهها را به عقب بدهید. گردن صاف و کمر در راستای بدن باشد تا شکمتان هم آویزان نباشد!
ظاهرا هر کدام از ما سایز دقیق خودمان را میدانیم اما اگر بدون پرو دست به خرید و انتخاب بزنیم، خرید ریسکی انجام دادهایم. به همین دلیل بهتر است که بااستانداردهای اصلی سایز لباس، حتی در کشورهای مختلف هم آشنا باشید. لباسهایی که متعلق به برندهای شناخته شده دنیا هستند، سایزهای استانداردتری دارند اما اگر شما اصول تعیین سایز و جدول تطبیقی و مدلهای مختلف سایزبندی را بدانید، با تضمین خرید میکنید؛ حتی اگر برای دیگران خرید کنید.
در ایران معمولا برخی از افراد هستند که تناسبی بین بالا تنه و پایین تنه آن ها وجود ندارد و بالا تنه کوچکتری نسبت به پایین تنه خود دارند از این رو به همین دلیل هنگام انتخاب لباس سایز لباس برای بالاتنه را کوچکتر از لباس های پایین تنه انتخاب می کنند.
به همین دلیل هنگام خرید باید سایز بالا تنه و پایین تنه را جدا حساب کنید برای انتخاب شومیز و بولیز و پیراهن و یا تونیک باید اندازه دور سینه و دور کمر را حساب کنید و برای انتخاب لباس برای قسمت پایین تنه مثل لگ و دامن و شلوار باید اندازه دور کمر و باسن و قد را اندازه بگیرید سپس با اندازه های به دست آمده سراغ جدول سایز بندی ها می رویم و متناسب با سایز های اصلی خود و میزانی که می خواهیم فیت یا آزاد باشد سایز مناسب خود را انتخاب می کنیم.
برای این که هنگام خرید لباس بتوانید سایز مناسب خود را انتخاب کنید باید قبل از آن اطلاعات کافی درباره اندازه های خود داشته باشید. داشتن این اطلاعات به شما در خرید اینترنتی کمک شایانی خواهد کرد زیرا به راحتی می توانید اندازه های خود را با جدول سایزبندی آن مطابقت بدهید در ادامه روش اندازه گیری قسمت های مختلف را بررسی می کنیم:
اندازه گیری این قسمت را می توانید به تنهایی در منزل انجام دهید و اندازه گرفتن دور کمر بسیار راحت تر از اندازه گیری دور سینه است برای این کار ابتدا باید باریک ترین قسمت کمر خود را در نظر بگیرید سپس متر را در همان قسمت گذاشته و دور کمر خود بپیچید عدد به دست آمده اندازه دور کمر شما خواهد بود.
برای لباس های یقه دار شما باید سایز دور گردن خود را بدست بیاورید برای این کار باید متر را با فاصله یک سانتی از سرشانه دور گردن نگه دارید طوری نگه دارید که فضایی بین گردن و متر نباشد از طرفی موجب حس خفگی و یا تنش هم نشود. همچنین دقت کنید که متر مسطح است و برای اندازه گیری آن را زاویه دار نگه ندارید.
علاوه بر طرح و رنگ لباس ها یکی از ویژگی هایی که سبب می شود تا لباس زنانه توی تن زیبا به نظر برسد این است که تنگ و یا گشاد نباشد. از مواردی که به شما کمک می کند تا موقع خرید اینترنتی لباس مناسبی خریداری کنید اندازه دور بازو است. برای بدست آوردن اندازه آن باید متر را دور بازوی خود بچرخوانید عدد به دست آمده سایز دور بازوی شماست.
سرشانه های مناسب در ایست لباس بر بدن بسیار تاثیر گذارند برای این اندازه گیری سرشانه باید از قسمت گودی گردن تا افتادگی دست ها را اندازه گیری کنید.
این قسمت در جدول سایز بندی ها ممکن است به اسم بالا تنه و یا دور سینه نوشته شود یکی از فاکتور هایی که در جدول سایز بندی ها بسیار مورد توجه است. برای اندازه گیری این قسمت در منزل باید از یک نفر کمک بگیرید ابتدا دست های خود را باز کرده سپس به شخصی که کمکتان است بگویید تا دور سینه را برایتان اندازه گیری کند.
موقع اندازه گیری حتما لباس نازک بپوشید تا اندازهایتان متناسب دربیاید.
قبل از اندازه گیری زیاد آب و غذا نخورید.
برای اندازه گیری از مترهای انعطاف پذیر و استاندارد خیاطی استفاده کنید.
اندازه گیری خود را به فردی که منصف و کاربلد است بسپارید.
زمانی که می خواهند اندازه گیری شما را انجام دهند حتما صاف ایستاده و شانه های خود را عقب دهید همچنین گردن صاف و کمر را در راستای بدن باشد تا شکمتان حالتی افتاده نگیرد.
امیدواریم این پست را مطالعه کرده باشید وبرایتان مفید بوده باشد
کالاها
دسته بندی ها
دیدگاه ها