نکاتی راکه راجع به لباس های نوزادی باید بدانیم:
جنس لباس :
لباس نوزاد باید نرم،سبک، راحت و بدون برچسب یا درزهای زبر باشد که بدن نوزاد را اذیت نکند . فصل تولد نوزاد شما تاثیر مستقیم در انتخاب جنس لباس او دارد.
سایز لباس:
دانستن اینکه نوزادتان در بدو تولد به چه سایز لباسی نیاز خواهد داشت ممکن است کمی سخت باشد. لباسهای دوران نوزادی معمولاً تا سه ماهگی به سرعت برای بسیاری از نوزادان کوچک میشود و به برخی از نوزادانی که هنگام تولد وزن بالاتری دارند، اصلاً لباسهای سایز نوزادی را نمیتوان پوشاند و از همان بدو تولد لباسهای سایز نوزاد سه ماه یا سه تا شش ماهه را میپوشند. اما نوزادان ریزاندام، لباسهای سایز نوزادی خود را تا ماهها میپوشند، بنابراین بهترین کار این است که با تشخیص حدودی وزن نوزاد توسط پزشک، فقط چند دست لباس معمولی برای مدتی کوتاه بخرید و خرید کلی را برای بعد از تولدش بگذارید. همچنین توجه داشته باشید که لباس نوزادتان باید خیلی کم و مختصر گشاد و آزادتر باشد و کاملاً به بدنش نچسبد و خیلی تنگ هم نباشد که نوزاد را اذیت کند.

تعداد لباسها:
خریدن تعداد و انواع لباس نوزادی به قصد و توان شما برای دفعات شستن لباسها و در برخی موارد به میزان حساسیت و وسواس شما ارتباط دارد. ولی بهطور معمول بهتر است بعد از تولد نوزادتان، از هر لباس چند دست در دسترس داشته باشید.

نکاتی در مورد پوشاندن لباس نوزاد:
- از لباسهایی که دور گردن آنها تنگ و گرفته است و لباسهایی که بند یا کراوات دارد استفاده نکنید.
- در هنگام بستن دکمهها و تکههای تزیینی لباس به دقت بررسی کنید تا مطمئن شوید محکم است.
- طوری لباس نوزاد لباس بپوشانید که تحت فشار قرار نگیرد و اذیت نشود.
- هنگام پوشاندن لباس دکمهها و کشها را باز کنید تا بتوانید سر کودک را راحت وارد آنها کنید.
- ابتدا سرآستین بلوزها و پاچهی شلوارها را بگیرید تا دستها و پاهای نوزاد راحتتر وارد لباس شوند.
- برای تعویض لباس به نوزاد می توانید از میز مخصوص تعویض پوشک استفاده کنید و یا روی زمین زیرا این کار اغلب سادهتر است.
- هنگام پوشاندن لباس، با کودک خود حرف بزنید یا سرگرمش کنید تا از لباس پوشیدن لذت ببرد و انجام این کار برایش خوشایند باشد.
نظرات کاربران