بعضی از انواع پارچه کرپ را بشناسیم!
دستهبندی انواع پارچه کرپ برای دسته بندی به طور کلی پارچه کرپ به دو نوع نرم و سخت یا پیچ خورده تقسیم میگردد. نام انواع پارچه کرپ متنوع بوده و بنا به تولیدکننده یا طرح نام گذاری صورت گرفته است. […]
درمان جوش پشت کمر می تواند چالش برانگیز باشد. متاسفانه ایجاد جوش به سال های نوجوانی شما برنمی گردد؛ بلکه آکنه می تواند در هر سنی بنا به دلایل مختلف ایجاد شود.
جوش ها می توانند در هر قسمتی از بدن از جمله پشت کمر ظاهر شوند. این عارضه قابل درمان است و روش های مختلفی برای از بین بردن جوش های کمر وجود دارد که در ادامه این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد.
جوش پشت کمر می تواند نشانه های متعددی داشته باشد که از جمله آنها می توان به بلوغ نوجوانان اشاره کرد. در صورتی که سن فرد از دوران بلوغ گذشته باشد و همچنان با جوش پشت کمر مواجه شود، باید علت آن از طریق معاینه یا آزمایش مشخص گردد.
به طور مثال برخی زنان هنگام تغییرات هورمونی مثل عادت ماهیانه یا دوران بارداری، جوش پشت کمر را تجربه می کنند. جوش پشت کمر می تواند نشانه ابتلا به برخی بیماری های کبدی مثل کبد چرب باشد.
ایجاد جوش روی شانه یا کمر همچون جوش صورت زمانی اتفاق میافتد که پوست مرده کمر روغن طبیعی بیشازحد داشته باشد و دیگر ناخالصیهای فولیکول مو روی شانه و کمر باقی بمانند. علاوهبراین باکتریها ممکن است در منافذ باز پوست جمع شوند و جوشهای ملتهب و دردناکی را ایجاد کنند.
باید بدانید جوشهای شانه میتوانند بسیار دردناک باشد، چراکه منافذ موجود در این قسمت از بدن بزرگتر از دیگر نواحی هستند و جوشها با علائم دیگری مثل تورم و قرمزی همراه خواهند بود. عوامل داخلی و خارجی بسیاری عامل اصلی ایجاد جوش شانه و کمر هستند.
عمدهترین این علتها شامل نوسانات هورمونی در بدن، سندرم تخمدان پلیکیستیک، زندگی در مناطق گرم و خشک، استفاده از لوازم آرایشی بیکیفیت، مصرف داروهای خاص و عدم استفاده از محصولات مراقبت پوستی میشود.
در بسیاری از افراد دیده شده پساز لیزر، شیو یا اپیلاسیون، جوشهای کوچک و بزرگی را روی شانههای خود مشاهده میکنند. در این بین آنهایی که مبتلابه دیابت، چاقی و ضعف سیستم ایمنی هستند، بیشتر مستعد ایجاد جوش خواهند بود
.
انواع زائده ها و جوش هایی که ممکن است در کمر شما ایجاد شوند، عبارتند از:
که بر اثر کامدون های بسته ایجاد می شوند. زمانی که چربی به صورت یک برآمدگی سر سفید در زیر پوست، انباشته می شود، تشکیل خواهند شد.
زمانی که فولیکول های متصل در سطح پوست، باز شوند، جوش های سرسیاه تشکیل می شود. علت سیاهی سر جوش، بر اثر واکنش غدد چربی با هواست. و بخاطر چرک کردن یا آلودگی غدد چربی، نیست.
جوش های برجسته که به صورت برآمدگی های کوچک صورتی رنگ در پوست پدیدار می شوند، به عنوان کورک شناخته می شوند.
نوعی جوش دردناک هستند، برجستگی های پر از چرک سفید یا زرد رنگ، با پایه قرمز رنگ می باشند.
زمانی که ضایعه جوشی در ناحیه عمیق تر پوست رشد می کنند و می توانند سخت و دردناک نیز، باشند.
این عارضه بزرگتر از جوش های قبل، پر از چرک های عفونی و بسیار دردناک هستند و موجب ایجاد زخم در سطح پوست فمی شوند.
چندین گزینه برای درمان آکنهی پشت وجود دارد که میتوانید به دلخواه از هر کدام از آنها استفاده کنید.
معمولاً درمان به شیوهی استفادهی مستقیم از داروهای موضعی روی پوست صورت می گیرد. این داروها اولین راهکار برای درمان آکنهی خفیف تا متوسط است.
داروهای بدون نسخهی پزشک اغلب برای کسانی که فقط چند جوش دارند جوابگو خواهد بود.
سرم ضد جوش لافارر قادر است با جذب سریع در زمانی کوتاه، نه تنها آکنه را برطرف نماید بلکه تغییر رنگ ناشی از آثار به جا مانده از آکنه را نیز به خوبی از بین ببرد. همچنین برای نواحی مستعد آکنه نیز مناسب میباشد و از بروز جوش در این نواحی پیشگیری میکند.
را باید یک یا دو بار در روز بر روی تمامی قسمت های درگیر آکنه استفاده کنید. با استفاده از این روش درمانی معمولاً ظرف مدت 4 تا 8 هفته پوست صاف و عاری از آکنه خواهید داشت.
اگر جوش شدید باشد و کیست یا ندول داشته باشید، ممکن است پزشک برایتان داروی خوراکی تجویز کند. این درمان ممکن است شامل موارد زیر باشد.
جوش کمر فقط برای نوجوانان نیست. در واقع، هر کس در هر سنی ممکن است به این معضل مبتلا شود و هورمونها از جمله تستوسترون مسئول بخشی از این قضیه در مردان هستند.
تستوسترون به دستهای از هورمونهای جنسی مردانه به نام آندروژن تعلق دارد که میتواند با تحریک بیش از حد غدد چربی باعث ایجاد آکنه شود.
این هورمون مردانه همچنین میتواند سلولهای پوستی که فولیکولهای مو را پوشاندهاند، تغییر داده و باعث چسبندگی آنها و مسدود شدن منافذ گردد. غدد ریز داخل منافذ پوست روغنی به نام “سبوم” تولید میکنند که باعث مسدود شدن فولیکولها و تولید جوش در ناحیه کمر میشود.
تستوسترون با افزایش تولید سبوم، آن را به عامل اصلی آکنه تبدیل میکند. برای اکثر مردان تغییرات در سطح هورمون باعث بروز جوش کمر میشود که برای درمان جوش کمر هورمونی نیز لازم است آزمایشاتی توسط پزشک انجام شود
. مسدود شدن منافذ، گاهی اوقات باعث رشد باکتریها شده و در مجموع، هر دو این مشکلات منجر به ایجاد جوش میشوند. علاوه بر تستوسترون بیش از حد (هورمون جنسی مردانه)، افزایش کورتیزول (هورمون استرس) نیز در مردان منجر به ایجاد جوش کمر میشود.
البته سایر هورمونهای استروئیدی و متابولیتهای آنها نیز ممکن است در این موضوع نقش داشته باشند. تستوسترون در زنان، نقش محدودتر و در عین حال مهمتری ایفا میکند. این هورمون در زنان به تراکم استخوان، عملکرد تخمدانها و احتمالاً میل جنسی کمک میکند.
کالاها
دسته بندی ها
دیدگاه ها