بدن با عرق کردن دمای خود را تنظیم می کند. با این حال عرق کردن دائمی دستان می تواند زندگی را برای شما سخت کند. اگر عرق کردن بیش از حد شما به خاطر دمای بالای بدن نیست، ممکن است به هایپرهیدروز مبتلا باشید. هایپرهیدروز یا تعریق بیش از حد، یک اختلال شایع بین افراد مختلف است. تعریق کف دست و پاها ممکن است از ۱۳ سالگی شروع شود و در صورت درمان نشدن، تا آخر عمر ادامه داشته باشد.
از عمده استایل اجناس مغازتو تامین کن و دیگه نگران فروشت نباش، عمده استایل تمام جنسارو با گارانتی فروش ارائه میکنه پس اگر نتونستی جنسارو توی فروشگاهت بفروشی میتونی مرجوع کنی
دلایل عرق کردن دست ها
فعالیت بیش از حد غدد تعریق باعث عرق کردن دست ها می شود. این مسئله ارتباطی با دمای محیطی که در آن قرار دارید، ندارد. تعریق می تواند نشان دهنده ی یک بیماری زمینه ای مثل این بیماری ها باشد:
- دیابت
- گر گرفتگی های دوران یائسگی
- قند خون پایین
- تیروئید پر کار
- مشکلات قلبی
- مشکلات سیستم عصبی
- عفونت
اگر تعریق دستان با علائم دیگری مانند تب و لرز، درد قفسه ی سینه، حالت تهوع و… همراه بود حتماً به پزشک مراجعه کنید.
تعریق کف دست به چه دلیل است؟
اگر شما مکرر در حالت عرق کردن هستید یا در قسمت های دیگر بدن خود به دلیل بالا نبودن درجه حرارت باز هم با تعریق زیادی مواجه می شوید، ممکن است در چنین شرایطی به بیماری هایپرهیدروز مبتلا شده اید. تعریق زیاد باعث می شود لباس های شما خیس شود و زندگی اجتماعی شما را به دردسر بیندازد. با وجود اینکه این موضوع یک مشکل ناامید کننده به نظر می رسد اما راه هایی برای کنترل تعریق و درمان عرق کف دست وجود دارد. در ادامه به این مطالب می پردازیم.
علت های تعریق کف دست چیست؟
در مورد عرق کردن دست ها می توان گفت که فعالیت بالای غدد عرق سبب بروز بیش از حد تعریق در افراد می شود. این موضوع هیچ ارتباطی با دمای محیط داخلی یا خارجی بدن شما ندارد. حتی مهم نیست که شما در حال فعالیت هستید یا به استراحت می پردازید. با این حال دستان شما به شدت شروع به عرق کردن می کند.
در بسیاری از افراد تعریق خفیف دست هایشان را به عنوان یک نگرانی کوچک در نظر می گیرند و می توانند از این موضوع چشم پوشی کنند. این موضوع مشکل بزرگی به شمار نمی آید و می تواند ارثی باشد. در برخی شرایط تعریق زیاد گاهی نشانه بروز بیماری های زمینه ای مانند موارد زیر است:
- دیابت؛
- یائسگی یا گرگرفتی؛
- قند خون پایین؛
- تیروئید پیش فعال؛
- عفونت ها؛
- مشکلات سیستم های عصبی؛
- حمله قلبی.
اگر عرق کردن شما به دلیل یکی از عوامل بالا باشد، ممکن است علایم دیگری را نیز به جز عرق کردن به همراه داشته باشید. به عنوان مثال ممکن است عرق با لرز، درد قفسه سینه، حالت تهوع، سر درد یا تب داشته باشید که با بروز این موارد حتماً باید به پزشک معالج مراجعه کنید.
دیگر مواردی که می تواند در درمان عرق دست هایتان موثر واقع شود
- از مصرف کافئین و غذاهای تند که ممکن است سیستم عصبی سمپاتیک را تحریک کند خودداری کنید؛
- روزانه حمام بروید اما از دوش آب داغ یا سونا استفاده نکنید که از افزایش سریع دمای بدنتان جلوگیری کنید؛
- از روش های آرام سازی مانند برخی مدیتیشن ها و تنفس های عمیق برای کنترل استرس ناشی از عرق کردن کف دست استفاده کنید؛
- اجازه ندهید تعریق زیاد دستان شما مانعی برای داشتن یک زندگی اجتماعی معمولی شود. سعی کنید متوجه شوید که عامل اصلی عرق کف دست شما چیست و بتوانید این محرک ها را کنترل کنید؛
- اگر در برخی موارد نیاز به مراجعه به پزشک داشته اید، حتماً این کار را انجام دهید.
دیدگاه ها