چطور برای رفتن به عروسی لباس بپوشیم؟
به درستی که انتخاب کردن یک لباس مناسب برای رفتن به یک مراسم عروسی کار سادهای نیست! همه اشخاص درست در لحظه تحویل گرفتن کارت دعوت خود، به این فکر میافتند که چه لباسی را برای حضور در این مراسم […]
وجود لکههای ناشی از جای زخم بر روی پوست اعتمادبهنفس افراد را کاهش میدهد، بخصوص اگر این زخمها در نواحی حساسی مانند پوست صورت باشند؛ بنابراین بهتر است اگر گرفتار چنین معضلی شدهاید در برطرف کردن آن بشتابید.
کلاژن موجود در پوست وظیفه ترمیم و بهبود وضعیت پوست را به عهده دارد. با افزایش سن عملکرد کلاژن ضعیف میشود؛ ازاینرو باید با استفاده از روشهایی، کلاژن موجود در پوست تقویت و تحریک شود که وظیفه خود را انجام دهد.
روشهای درمان خانگی برای از بین بردن جای زخم، علاوه بر بهبود جای زخم تاثیرات مثبت قابل توجه دیگری نیز برای پوست دارند. بدن انسان به انواع و اقسام مواد مقوی و مغذی نیاز دارد. امروزه به دلیل تغییراتی که در چرخه موادغذایی ایجاد شده است، لازم است که نیازهای بدن از روشهای دیگری نیز تامین شود.
روشهایی مانند لیزردرمانی، فرکشنال CO2، فرکشنال RF، استفاده از کرمهای پوستی و غیره برای درمان جای زخم توجه عده زیادی را به خود جلب کرده است.
این روشها به دلیل استفاده از امواج لیزری و رادیویی کم خطر و بی عارضه هستند اما اگر به دنبال روش های خانگی هستید ما در این بخش از وبلاگ خانه سفید چندین معجون معجزه آسای درمان جای زخم را برای شما گردآوری کرده ایم.
وجود این لکههای تیره روی پوست اعتمادبهنفس افراد را تا حد قابل توجهی کاهش میدهد. این افراد بهطور قطع روشهای متعددی را برای ازبینبردن جای زخم امتحان میکنند. مهم اینجاست که بدانیم کدام روش موثرتر واقع خواهد شد.
در سنین پایینتر افراد کمتر با این مشکل مواجه میشوند. کلاژن موجود در پوست این افراد قوی و استوار در حال انجام وظیفه است و دائما به بهبود وضعیت پوست و بازسازی آن کمک میکند. کافی است کمی سن افراد بالاتر رود، دیگر رهایی از شر این لکههای پوستی امری دشوار خواهد بود.
روشهای خانگی و کلینیکی متنوعی برای درمان جای زخم وجود دارد. مسلما در مراحل ابتدایی افراد به روشهای درمان خانگی روی میآورند و پس از ناامید شدن از نتایج این روش سراغ روشهای کلینیکی میروند.
در این بخش میخواهیم شما را با انواع مختلف روشهای کلینیکی درمان جای زخم آشنا کنیم، پس در ادامه با ما همراه باشید.
هیچ روش شناختهشدهای برای درمان جای زخم به طور کامل وجود ندارد، اما بسیاری از آنها به مرور زمان خود به خود محو میشوند.
طرفداران درمانهای طبیعی بر این باورند که با کمک درمانهای خانگی میتوان روند محو شدن جای زخم را تسریع کرد تا از این طریق کمتر به چشم بیاید. در ادامه چندین روش درمانی که برای برخی افراد میتواند موثر باشد را میخوانیم.
از بین تمام درمانهای خانگی موجود جهت رفع جای زخم، سیلیکون بیشترین شواهد را برای کارایی دارد.
تحقیقاتی که در طی ۲۰ سال گذشته صورت گرفته نشان میدهد، که استفاده از ورقهها یا ژلهای سیلیکونی میتوانند به تدریج اسکار را بهبود بخشند:
ژلها و ورقههای سیلیکونی را میتوان بدون نیاز به نسخه پزشک تهیه کرد. پزشکان معمولاً این روش درمانی را بعد از عمل جراحی و یا برای کمک به تشکیل اسکار بعد از آسیبدیدگی تجویز میکنند.
برای کمک به رفع جای زخم، ژلها یا ورقههای سیلیکونی باید به مدت 12 ساعت در روز به مدت حداقل 3 ماه روی جای زخم قرار داده شوند. سیلیکون عوارض جانبی کمی داشته و معمولاً استفاده از آن آسان و بدون درد است.
اولین مرحله برای درمان و از بین بردن جای زخم یا اسکار، این است که تشخیص دهید اسکار شما نشات گرفته از چه نوع زخمی است. بسیاری از افراد با همه انواع زخمها یکسان برخورد میکنند و به اشتباه با یک سری درمانهایی که برای همه انواع زخم توصیه میشود، باعث بدتر شدن جای زخمشان میشوند.
به همین دلیل به شدت توصیه میکنیم پیش از آن که هر راهکار درمانی را امتحان کنید و با انواع و اقسام روشهای توصیه شده از طرف دیگران به جان جای زخمتان بیفتید، نوع زخم را تشخیص دهید.
برای مثال بسیاری لک صورت خود را با جای زخم و اسکار اشتباه گرفته و راهکارهای نادرستی را برای رفع آن در پیش میگیرند. بدیهی است که بهترین راه تشخیص نوع اسکار، مراجعه به پزشک متخصص است.
با این حال ادامه این مطلب کمک بسیاری در شناخت نوع زخم تان و به تبع آن برداشتن اولین قدم برای از بین بردن جای زخم میکند.
اسکارهای آتروفیک فرورفتگیهای کم عمقی یا عمیقی هستند که معمولا در زیر لایه فوقانی پوست به وجود میآیند. در این شرایط پوست توانایی احیای خودش را ندارد و در حین ترمیم زخم، کلاژن کافی تولید نمیشود.
معمولا این نوع جای زخم نتیجه آکنههای کیستیک شدید است که درمان نشده و یا به اشتباه دستکاری شدهاند. البته انواع جوش و آکنههای دیگر، آبله مرغان و خال برداری هم میتواند منجر به این نوع اسکار شود. ظاهر جای زخم آتروفیک بسیار به تجربه شخصی فرد با آکنه بستگی دارد. بر این اساس این نوع جای زخمها را به سه دسته تقسیم میکنند:
اسکار واگنی یا مستطیل (Boxcar Scar): این نوع جای زخمها پهن و U شکل هستند و گوشههای تیزی دارند. معمولا این نوع اسکار در مناطقی مانند پایین گونهها و فک، جایی که پوست نسبتا ضخیمتر است، دیده میشود. عمیق و یا سطحی بودن این نوع اسکار، تعیین میکند که فرایند درمان و از بین بردن جای زخم تا چه حد موفقیت آمیز خواهد بود.
⦁ اسکار چکشی یا آیس پیک (Ice Pick Scar): جای زخم آیس پیک کوچکتر بوده و فرورفتگیهای سوزنی شکل و باریکی است که در عمق پوست ایجاد میشود. معمولا این نوع اسکارها روی گونهها به وجود میآید و شباهت زیادی به منافذ پوستی دارد. از بین بردن جای زخم چکشی مستلزم روشهای درمانی تهاجمیتر است؛ چرا که ممکن است تا لایههای زیرین پوست نفوذ کرده باشند.
کالاها
دسته بندی ها
نظرات کاربران