بعضی از انواع پارچه کرپ را بشناسیم!
دستهبندی انواع پارچه کرپ برای دسته بندی به طور کلی پارچه کرپ به دو نوع نرم و سخت یا پیچ خورده تقسیم میگردد. نام انواع پارچه کرپ متنوع بوده و بنا به تولیدکننده یا طرح نام گذاری صورت گرفته است. […]
عفونت گوش (گاهی اوقات اوتیت میانی حاد نامیده میشود) عفونت گوش میانی است، که فضای پر از هوا در پشت پرده گوش است که حاوی استخوانهای ارتعاشی کوچک گوش است. کودکان بیشتر از بزرگسالان به عفونت گوش مبتلا میشوند.
از آنجایی که عفونت گوش اغلب خود به خود برطرف میگردد، درمان ممکن است با مدیریت درد و نظارت بر مشکل آغاز شود. گاهی از آنتی بیوتیکها برای پاکسازی عفونت استفاده میشود. برخی افراد مستعد ابتلا به عفونتهای متعدد گوش هستند که این میتواند باعث مشکلات شنوایی و سایر عوارض جدی شود.
دیگه نگران تامین جنس فروشگاهت نباش، فقط کافیه با عمده استایل آشنا بشی و عمده فروشیو بیاری مغازت
در این مطلب از غفاری دایت میخواهیم در ارتباط با علت عفونت گوش، علائم عفونت گوش و درمان خانگی عفونت گوش صحبت کنیم؛ پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید تا با بهترین آنتی بیوتیک برای عفونت گوش آشنا شوید.
برای عفونت گوش چی خوبه؟
در حالیکه اکثر عفونتهای خفیف گوش بدون مداخله برطرف میشوند، درمانهای زیر نیز میتوانند کمک کنند:
این روشها در تسکین علائم عفونت خفیف گوش موثر هستند و جزو درمان خانگی عفونت گوش محسوب میشوند:
اگر علائم شما بدتر شد یا بهبود نیافت، به پزشک مراجعه کنید. اگر عفونت گوش شما باکتریایی، مزمن باشد یا به نظر نمیرسد که در حال بهبود باشد، ممکن است آنتی بیوتیک برای عفونت گوش خارجی یا میانی تجویز کنند. آنتی بیوتیکها به درمان عفونتهای ویروسی کمک نمیکنند.
پزشکان معمولاً هنگام درمان عفونت گوش در کودکان، رویکردی محتاطانه دارند تا از تجویز بیش از حد آنتی بیوتیکها که میتواند منجر به مقاومت آنتی بیوتیکی شود، اجتناب کنند؛ و منتظر میشوند تا ببیند چه تغییری ایجاد میشود.
اگر علائم شدید باشد یا ظرف ۲ تا ۳ روز برطرف نشود، ممکن است پزشک گاهی برای شما نسخهای برای آنتی بیوتیک برای عفونت گوش خارجی و میانی بنویسد.
از طرف دیگر، آنها ممکن است برای شما نسخه بنویسند، اما توصیه میکنند ابتدا منتظر بمانید تا ببینید آیا علائم کودک شما پس از ۲ تا ۳ روز بهتر میشود یا خیر.
با توجه به تنوع عفونتهای گوش، به بیماران روشهای مختلفی برای درمان عفونتهای گوش معرفی میشود. عفونتهای گوش میانی به دلیل قابلیت طبیعی بدن برای مبارزه با عفونت همیشه نیازی به درمان با دارو ندارند. پزشک امکان دارد به شما بگوید که بین 2 تا 3 روز با مواظبت از گوش خود صبر کنید و در این بازه زمانی استراحت کنید و مایعات زیادی بخورید، اگر وضعیت شما بعد از 2 تا 3 روز بهبود نیافت دکتر آن موقع به سراغ دارو های آنتی بیوتیکی میرود.
این گروه از داروها معمولا برای درمان درد همراه با عفونتهای گوش استفاده میشوند. با اینکه این نوع از داروها عفونت گوش را مستقیم از بین نمیبرند ولی باعث این میشوند که درد در گوشها کمتر شود. رایجترین مسکن که برای عفونتهای گوش استفاده میشود، استامینوفن میباشد که دارای عوارض حالت تهوع و دل درد میباشد.
پنیسیلین رایجترین داروی آنتی بیوتیک برای درمان عفونتهای گوش است. رایجترین آنتی بیوتیک پنیسیلینی که توسط پزشکان تجویز میشود آموکسیسیلین است.
عوارض آموکسیسیلین عبارتند از: حالت تهوع و خارش.
بعضی اوقات پزشکان انواع دیگری از آنتی بیوتیکها را بر اساس شدت و نوع عفونتهای گوش تجویز میکنند که از کلاریترومایسین، سفپودوکسیم و آزیترومایسین میتوان نام برد.
ضعف سیستم ایمنی و ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا از مهمترین دلایلی است که میتواند سبب بروز عفونت گوش در افراد شود و همانطور که در بالا نیز عنوان کردیم کودکان و نوزادان بیشتر از بزرگسالان در معرض ابتلا به بروز این عفونتها میباشند.
بهتر است بدانید که این بیماری اغلب در فصلهای زمستان و پاییز در بین مردم پدید میآید و شیوع بالاتری در این فصلها به علت سردی هوا دارد چون اغب مردم در این زمان درگیر ابتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا میباشند.
اینکه چه نوع دارویی بهترین درمان برای عفونت گوش میباشد بستگی به عوامل و فاکتورهای زیادی دارد و وابسته به تصمیم پزشک متخصص شماست.
پزشک با معاینه و استفاده از تجهیزات لازم ابتدا اقدام به مشاهده وضعیت گوش شما کرده و با توجه به وضعیت جسمانی و نوع عفونت گوش شما بهترین آنتی بیوتیک را برای شما تجویز خواهد کرد.
کالاها
دسته بندی ها
دیدگاه ها