چطور برای رفتن به عروسی لباس بپوشیم؟
به درستی که انتخاب کردن یک لباس مناسب برای رفتن به یک مراسم عروسی کار سادهای نیست! همه اشخاص درست در لحظه تحویل گرفتن کارت دعوت خود، به این فکر میافتند که چه لباسی را برای حضور در این مراسم […]
چین و چروک صورت در جوانی، دو علت اصلی دارد. این دلایل عبارتند از: قرار گرفتن در معرض آفتاب و فرآوردههای نهایی واکنش گلیکاسیون پیشرفته (AGEs). محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته زمانی تشکیل میشوند که پروتئین یا چربی، با قند ترکیب شود.
در حالی که این عوامل، به طور کامل قابل کنترل نیستند، استفاده از کرم ضد آفتاب و توجه به رژیم غذایی میتواند در چگونگی محافظت بدن از پوست و بهبودی آن موثر باشد.
اگرچه توجه به رژیم غذایی در عمل، مشکلتر از آن چیزی است که به نظر میآید، اما اطلاع داشتن از تأثیر برخی غذاها بر سلامت پوست، به شما کمک خواهد کرد. برای جلوگیری از پیری پوست، لازم است با خواص و تاثیرات مواد غذایی گوناگون آشنا شده و محصولات مناسب را انتخاب کنید.
در این مطلب 11 مادهی غذایی که موجب تسریع روند پیری پوست میشوند را بررسی و جایگزینهای آنها را نیز معرفی میکنیم. با ما همراه باشید…
چین و چروکها یا به صورت خطوط ریز و درشت روی پوست پدیدار میشوند و یا به صورت حفره و خطوط عمقی خود را نشان میدهند البته خطوط عمقی بیشتر در اطراف چشمها، گردن و دهان قابل رویت هستند.
درصورت زیاد بودن چین و چروک بهتر است که نزد متخصص پوست بروید تا معاینات لازم را انجام دهد و شما را برای درمان راهنمایی کند.
نگرانی بیشتر افراد این است که صورتشان بیشتر از آنچه که سنشان است پیرتر دیده شود. اغلب افراد هنگامی که تازه علائم پیری پوست خود را میبینند به دنبال روشهایی برای جلوگیری از چروک صورت میگردند شما با انجام روشهای زیر میتوانید از بروز چین و چروک صورت خود جلوگیری کنید.
زمان تنها دلیل ایجاد چین و چروک های صورت است. عوامل دیگری البته وجود دارند که می توانند منجر به آسیب های پوستی شده و باعث ظهور لکه ها، تحریکات و چین و چروک ها شوند.
در صنعت بهداشتی روش ها، درمان ها و مداخلات زیادی برای کاهش یا از بین بردن علائم پیری پوست وجود دارد. در این میان نقش غذا را نباید از نظر دور داشت. غذا اهمیت ویژه ای در همه جنبه های سلامت بخصوص سلامت پوست دارد.
در اینجا سالم ترین گزینه های غذایی برای جوان نگه داشتن پوست و رفع چروک های صورت معرفی شده اند:
ماهی:ماهی های آب های سرد مانند قزل آلا، ساردین، سالمون و … منابع خوبی از پروتئین هستند که نقش مهمی در حفظ و بازسازی سلامت پوست ایفا می کنند. توصیه می شود که در رژیم غذایی هفتگی خود، مصرف 3 وعده ماهی را فراموش نکنید.
روغن زیتون:از سالم ترین چربی های غیر اشباع و حاوی اسیدهای چرب امگا 3، ویتامین ها و سایر مواد مغذی است. روغن زیتون حاوی اسید اولئیک است که به آبرسانی به پوست کمک کرده و چین و چروک های پوستی را از بین می برد.
بروز چین و چروک در صورت میتواند به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد که برخی از آنها قابل کنترل بوده و باقی هم قابل اجتناب هستند. عوامل مختلفی که میتوانند موجب بروز چین و چروک شود عبارت است از:
تحقیق انجام شده در سال 2007 بر روی خانم ها نشان داده است که مصرف زیاد ویتامین C با کاهش احتمال چین و چروک و خشکی پوست همراه است.
بنابراین، خوردن غذاهای سرشار از ویتامین C یکی از راه های مناسب برای پیشگیری از چروک شدن پوست هستند. میوه ها و سبزیجات نیز سرشار از ویتامین C هستند. برای مثال یک فنجان توت فرنگی بیش از 100 درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین می کند.
ویتامین C نقش حیاتی برای سنتز کلاژن پوست دارد. کلاژن، زیر لایه های پوست قرار دارد و عامل پیوستگی و چسبندگی پوست است و سلول های دارای کلاژن را محکم نشان می دهد. با افزایش سن، ساخت کلاژن کند می شود به همین دلیل است که افراد سالخورده دارای پوست چروک و شل هستند.
ویتامین C، آسیب وارده به پوست به دلیل اشعه های UV را کاهش می دهد و نقش موثری در جلوگیری از چین و چروک پوست دارد اما جایگزین استفاده از کرم ضدآفتاب نیست و تنها یک لایه محافظتی دیگر در برابر این اشعه ها به پوست اضافه می کند.
علاوه بر اینها، ویتامین C پوست را هیدراته، نرم و لطیف می کند و سبب بهبود ساختار کلاژن می شود که برای پیشگیری از پیدایش چین و چروک ضروری است
کالاها
دسته بندی ها
نظرات کاربران