بعضی از انواع پارچه کرپ را بشناسیم!
دستهبندی انواع پارچه کرپ برای دسته بندی به طور کلی پارچه کرپ به دو نوع نرم و سخت یا پیچ خورده تقسیم میگردد. نام انواع پارچه کرپ متنوع بوده و بنا به تولیدکننده یا طرح نام گذاری صورت گرفته است. […]
شاید دانستن این نکته برایتان جالب باشد که نام دیگر قارچِ پا «بیماری پای ورزشکار» است. علت این نامگذاری شایع بودن بیماری قارچِ پا میان ورزشکاران است، چون پاهای آنها برای ساعتهای طولانی در کفش ورزشی است.
دیگه نگران تامین جنس فروشگاهت نباش، فقط کافیه با عمده استایل آشنا بشی و عمده فروشیو بیاری مغازت
قارچها همهجا زندگی میکنند، در خاک، روی گیاهان، و حتی روی پوست شما. این موجودات محیطهای گرم و مرطوب را دوست دارند و در آن به شدت تکثیر میشوند. به همین دلیل در شرایط عادی معمولا خطری برای ما ندارند، اما در صورتی که تکثیر بشوند، ما را به بیماری و عفونت دچار میکنند.
نشانههای قارچِ پا را بشناسید:
به موارد زیر توجه کنید؛ اگر این رفتارها را انجام میدهید، احتمال مبتلا شدن شما به قارچ پا بالاتر از بقیه است:
درباره پینه پا و درمان آن این مطلب را مطالعه کنید
همچنین بیماری دیابت یا ضعف سیستم ایمنی بدن (یا حتی مصرف داروهای سرکوبکنندۀ سیستم ایمنی) احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش میدهند.
دربارۀ قارچ واژن بیشتر بدانید.
پزشک متخصص پوست و مو برای تشخیص قارچ پا، پای بیمار و ناخنهایش را معاینه میکند و بررسی میکند که آیا علائم فیزیکی قارچ را دارد یا خیر (به این علائم در بخشهای قبلی اشاره کردیم). همچنین ممکن است دستها و کشالههای ران را هم بررسی کند. زیرا احتمال سرایت بیماری به این بخشهای بدن هم وجود دارد.
گاهی پزشک نمونهای از پوست یا ناخن را برای آزمایش ارسال میکند. در آزمایشگاه، روی نمونۀ پوست و ناخن آزمایش کشت قارچ انجام میدهند و نتیجه را به پزشک اعلام میکند.
مبحث مهم بعدی در مقاله قارچ پا چیست و چگونه درمان می شود ، آشنایی با روش های موجود برای رفع این مشکل است. خوشبختانه امروزه گزینه های درمان خانگی و دارویی بسیاری برای رفع این مشکل وجود دارد که تعدادی از آن ها را در ادامه بررسی می کنیم.
اگر با رعایت نکات گفته شده در پاراگراف قبل مانند پوشیدن کفش مناسب، خشک نگه داشتن پا، رعایت بهداشت و تعویض جوراب ها مشکل رفع نشد، لازم است در اولین فرصت ممکن به یک پزشک متخصص مراجعه کنید.
پزشک ممکن است دارو های ضد قارچی موضعی مانند کرم میکونازول را برای درمان بهتر و موثر تر قارچ پا تجویز کند. می توانید این کرم ها را مستقیماً یک یا دو بار در روز روی پوست آسیب دیده استفاده کنید. معمولا دوره درمان بین 2 تا 4 هفته زمان نیاز دارد؛ اما اگر عفونت خفیف باشد، ممکن است مدت درمان کوتاه تر نیز شود.
به طور کلی کرم ها، پماد ها، ژل ها، اسپری ها یا پودر های بدون نسخه (OTC) و نسخه ای ضد قارچ بسیاری وجود دارد که می توانند به طور موثری این مشکل را درمان کنند. محصولات این چنینی حاوی کلوتریمازول، میکونازول، تولنفتات یا تربینافین هستند و به خوبی می توانند از رشد و گسترش قارچ ها جلوگیری کنند.
برخی از دارو های ضد قارچ تجویزی به صورت قرص هستند. آن ها معمولا حاوی فلوکونازول، ایتراکونازول یا تربینافین هستند و به سیستم ایمنی بدن کمک می کنند تا با این مهمان ناخوانده مبارزه
کالاها
دسته بندی ها
دیدگاه ها