خرید عینک طبی بچه گانه نیازمند رعایت برخی اصول است. کودکان روحیه حساسی دارند و در مقابله با رفتار اطرافیان نمیتوانند واکنشهای درستی از خود نشان دهند. از آنجا که ممکن است کودکی عینک طبی دوست نداشته باشد اما برای اصلاح عیوب انکساری مجبور به استفاده از عینک باشد، شما به عنوان والدین باید حتما به همه مسایل مربوط به خرید عینک بچهگانه توجه داشته باشید.
دیگه نگران تامین جنس فروشگاهت نباش، فقط کافیه با عمده استایل آشنا بشی و عمده فروشیو بیاری مغازت
پس از انجام بیناییسنجی و مشخص شدن نمره عینک فرزندتان، مرحله بعدی پیدا کردن عینکی است که درست و راحت روی صورت او قرار بگیرد. عینکی که علاوه بر راحتی و ایمن بودن، دید کاملا واضحی هم برای فرزند شما ایجاد کند. برای انتخاب متناسبترین عینک طبی کودک و نوجوان دنبال مدلهایی باشید که متناسب سن عرضه میشوند. به این ترتیب میتوانید از اندازه بودن عینک روی صورت کودک مطمئن شوید.
در مرحله بعدی باید به پد بینی عینک هم توجه کنید. پد بینی برخی از عینکهای بچهگانه خیلی پایین است و باعث میشود تا عینک دایم به سمت پایین سر بخورد. هنگام خرید از ثابت ماندن عینک روی بینی کودک خود مطمئن شوید.
جنس فریم و نرم یا سفت بودن لولای دستهی عینک را هم حتما قبل از خرید عینک طبی بچه گانه تست کنید. یادتان باشد که عینک بچه گانه باید نرم ، راحت و ایمن باشد. پس اندازه و راحتی دسته عینک هم بسیار مهم است تا درست روی گوش کودک قرار بگیرد.
نکاتی در مورد عینک مناسب برای کودکان
از جهت ایمنی و راحتی عینک برای کودکان تا 5 یا 6 ساله، فریمهایی که انعطافپذیر و دارای خصوصیت خمشوندگی هستند و همچنین فلز در آن به کار نرفته است، توصیه میشود و برای کودکان بزرگتر، استات، نایلون، پلیآمید یا گریل آمید. در حالی که برای فعالیتهایی نظیر ورزش کردن، عینکهایی با فریم انعطاف پذیر که در آنها فلز به کار نرفته است، پیشنهاد میشود.
فریم عینک نباید در پهنهی بینایی، محدودیت ایجاد کند. اندازه عینک باید متناسب با صورت کودک باشد؛ نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ.
هم از جهت افقی و هم از جهت عمودی، چشمها باید در مرکز قرار بگیرند: جایی که لنزها در آنجا نصب میشوند. همچنین فریم باید ابروها را نیز پوشش دهد و بپوشاند. فریمی که در مرکز صورت قرار نگرفته است، میتواند اثرات شکست نور ایجاد کند که این امر میتواند قدرت لنز را افزایش و کاهش دهد و از حالت نرمال خارج کند.
90% از وزن عینک بر روی بینی کودکان قرار میگیرد. بنابراین بسیار ضروری است که وزن عینک به صورت دقیق توزیع شده باشد. لذا بسیار مهم است که فریمی انتخاب شود که پل آن خیلی بزرگ نباشد تا از سر خوردن عینک از روی بینی به سمت پایین جلوگیری کند یا همچنین خیلی کوچک نباشد؛ چرا که در این صورت قسمت بالای بینی ممکن است تحت تأثیر قرار گرفته و اذیت شود و از رشد طبیعی بینی کودک جلوگیری کند.
دستههای عینکی که طول آن مناسب باشد، به صورت کودکان فشار نمیآورد. اگر دستهها خیلی بلند باشند، عینک بر روی بینی کودک به پایین لیز میخورد و اگر دستهها خیلی کوتاه باشند، مژهها به لنزها کشیده خواهند شد و یا باعث تار کردن دید لنزها میشوند. هیچگاه نباید قسمت انتهایی دستهی عینک که روی انحنای گوش کودک قرار میگیرد، به زاویهی 90 درجه نزدیک شود.
بچهها پرانرژی و همواره در حال تحرک و کنجکاوی هستند؛ یا بازی میکنند یا در حال بالا و پایین پریدن هستند. یا ورزش میکنند و یا حداقل در حال پرسه زدن به این ور و آن ور هستند. لذا پیشنهاد میشود تا برای نگه داشتن عینک در جای مناسب خودش روی صورت آنها و در نتیجه ثابت و استوار بودن آن روی چشمها از بند کشدار استفاده شود.
نظرات کاربران