چطور برای رفتن به عروسی لباس بپوشیم؟
به درستی که انتخاب کردن یک لباس مناسب برای رفتن به یک مراسم عروسی کار سادهای نیست! همه اشخاص درست در لحظه تحویل گرفتن کارت دعوت خود، به این فکر میافتند که چه لباسی را برای حضور در این مراسم […]
گر شما هم قبل از هر بار مهمانی رفتن در انتخاب و نحوه ست کردن لباس کودک دچار سردرگمی می شوید و از خود می پرسید چگونه کودک خوش تیپ داشته باشیم، پیشنهاد میکنم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. مقوله ست کردن لباس بچه، مسئله ای نیست که دقیقه نود قبل از مهمونی در مورد آن آموزش ببینید، با این حال این مقاله می تواند به شما کمک کند. ست کردن لباس بچگانه باعث مرتب و شیک به نظر رسیدن فرزندتان می شود.
راهکار ست کردن لباس کودک به شما کمک می کنند تا استایل مرتبی برای فرزندتان انتخاب کنید. در واقع آسان ترین راه نحوه ست کردن لباس کودک این است که برای کل استایل از تک رنگ استفاده کنید. مثلا سر تا پا سفید بوشانید. اما شناخت ترکیب رنگ ها و هارمونی ها به شما در ست کردن لباس بچه ها با رنگ های متفاوت کمک می کند. ترکیب رنگ ها به شیوه صحیح فرزند شما را شیک تر نشان می دهد.
طبق آموزش ست کردن لباس بچه گانه، اگر از بلوز یا تیشرت با رنگ های شلوغ استفاده میکنید، بهتر است شلوارتان همرنگ یکی از رنگ های موجود در بلوز باشد. در ادامه بیشتر در مورد اهمیت رنگ ها در نحوه ست کردن لباس خواهید دید. رنگ ها به طور کلی به دسته هایی مثل اولیه/ثانویه، رنگ های مکمل و گرم/سرد تقسیم می شوند. تمامی رنگ ها در یک دایره به نام دایره مکمل قرار دارند که در نحوه ست کردن لباس کودک از آن کمک گرفته می شود.
برای ست کردن لباس بچه بهتر است طبق دایره و چرخه رنگ پیش بروید. از رنگ هایی در چرخه استفاده کنید که مقابل یکدیگر قرار دارند. ترکیب رنگ های مکمل استایل بی نظیری را برای فرزندتان می سازد. هرچند استفاده از رنگ هایی تضاد زیباست اما گاها پیش می آید که استفاده از رنگ های مکمل تناسب زیبایی ایجاد نکنند. به طور مثال مشاوران مد ترکیب سبز و قرمز را در ست کردن لباس کودک پیشنهاد نمی دهند. به ادامه مقاله نحوه ست کردن لباس کودک توجه کنید.
چون هماهنگ کردن رنگها با هم نقش مهمی در انتخابها دارد لازم است بدانید که همه رنگهای مکمل یا متمم در کنار یکدیگر به خوبی نمینشینند و در مقابل برخی دیگر نیز تناسب خیلی خوبی ایجاد میکنند. برای مثال رنگ قرمز و سبز با اینکه مکمل هم هستند، اما در ترکیب لباس خیلی با هم تناسب ندارند و متخصصان مد آن را پبرای لباس کودک یشنهاد نمیکنند یا قرمز و زرد نیز از ترکیبهایی هستند که در لباس پوشیدن توصیه نمیشوند. علاوه بر این پوشیدن لباسهایی با رنگهای متضاد جذابیت خاصی ایجاد میکند. برای مثال هماهنگ کردن رنگ کرم، شیری و سفید با یکدیگر توسط متخصصان مد پیشنهاد نمیشود چون تمام این رنگها روشن هستند و تضاد جالبی ایجاد نمیکنند.
از ترفندهای ست کردن لباس بچگانه، استفاده از رنگ های اولیه و ثانویه است. رنگ های اصلی و اولیه شامل ۲ رنگ قرمز، زرد و آبی است. ترکیب هر یک از رنگ های اولیه با یکدیگر رنگ های ثانویه را می سازند. نوعی دیگری از ترکیب رنگ به نام درجه سوم نیز وجود دارد. از ترکیب رنگ ثانویه با رنگ اولیه، رنگ درجه سوم به دست می آید. در ادامه مقاله نحوه ست کردن لباس کودک مثال هایی در این باره می بینید.
رنگ های اولیه: زرد، قرمز، آبی
رنگ های ثانویه: بنفش(قرمز+آبی)، نارنجی(قرمز+زرد)، سبز(آبی+زرد)
رنگ های درج سوم: آبی فیروزه ای (آبی+سبز)
دسته بندی دیگری برای رنگ ها وجود دارد که در نحوه ست کردن لباس کودک به کار می آیند.از رنگ های اصلی رنگ قرمز و زرد و تمامی رنگ های بین آن ها گرم محسوب می شوند و رنگ آبی و ترکیبات آن مثل بنفش و سبز، سرد هستند.
پیدا کردن ترکیب مناسب برای رنگ های روشن سخت تر از تیره می باشد. اگر می خواهید فرزندتان کت و شلوار اسپرت بپوشد و از نحوه ست كردن لباس اسپرت اطلاعی ندارید؛ می توانید از استایل های تیره مثل دودی یا روشن مثل کرم استفاده نمایید. همچنین می توانید از ترکیب رنگ سفید و مشکی و زیبایی ناشی از تضاد بین آن ها کمک بگیرید.
در آموزش ست كردن لباس بچه گانه، هارمونی رنگ ها، نوع استایل، سایز لباس، طرح لباس و اکسسوری ها مهم هستند.
طبق راهکار ست کردن لباس کودک، حتما نیاز نیست که اجزای هارمونی را در لباس های کودک رعایت کنید؛ بلکه می توانید برای تکمیل رنگ های استایل کودک خود از اکسسوری های مناسب استفاده کنید. طبق مقاله نحوه ست کردن لباس کودک، استفاده از اکسسوری ها علاوه بر اینکه به رنگ بندی استایل شما کمک می کند، در شیک تر به نظر رسیدن و نشان دادن سلیقه شما نیز تاثیر گذار هستند. به طور مثال در ترکیب بلوز سبز شلوار آبی، کمک گرفتن از گیره مو یا کلاه آبی می تواند به زیباتر دیده شدن کودکتان کمک کند.
می توانید برای کامل کردن استایل از اکسسوری هایی مثل کلاه، زنجیرهای شلوار، عینک، جوراب و سایر لوازم زینتی مثل دکمه و دستبند استفاده کنید. در ست کردن لباس نوزاد می توانید از پاپوش ها برای تکمیل استایل فرزندتان استفاده کنید.
در هنگام استفاده از پارچه های طرح دار بهتر است به دو نکته در نحوه ست کردن لباس کودک توجه کنید. نکته اول توجه به سن و روحیه فرزندتان است. بهتر است از طرح های متناسب با فرزندتان استفاده کنید. نکته دوم که بهتر است به آن توجه داشته باشید این است که اگر قسمتی از استایل انتخابی شما طرح های شلوغ دارد بهتر است در سایر بخش ها سادگی را رعایت کنید. مثلا از یک شلوار ساده در کنار یک پیراهن هاوایی شلوغ استفاده کنید.
نحوه ست کردن لباس کودک طبق استایل بسیار مهم است. درواقع منظور ما از رعایت سبک و استایل این است که در ابتدا انتخاب کنید که قرار است اسپرت بپوشید یا رسمی. با توجه به جایی که می خواهید بروید سبک مناسب را پیدا کنید. به طور مثال بهتر است کراوات و کت را با شلوار مام استایل ست نکنید و هرکدام را در جای درست آن بپوشید. اگر سبک کلاسیک را انتخاب کرده اید می توانید سراغ شلوار پارچه ای با پیراهن اتو شده بروید. اگر می خواهید اسپرت تر باشید از شلوار های جین و تیشرت ها استفاده کنید.
استایل های زیادی برای کودکان در دنیای مدرن وجود دارد که با کمی دقت می توانید بهترین ترکیب را با توجه به سبک و سلیقه خود انجام دهید. رسمی و نیمه رسمی، کژوال، بگ و مام استایل و هنری از جمله استایل های رایج امروزه هستند. از این اسایل ها بیشتر برای پسر بچه ها استفاده می شود. استایل های دخترانه مثل تام بوی، گرانچ، گوتیک، الگانت، مونو کروم و بوهمین نیز امرزه رایج می باشند. کژوال، مام استایل و بگ استایل بین دخر و پسر مشترک است. با توجه به سلیقه و فیزیک فرزندتان ببینید کدام یک از این استایل ها مناسب او است.
در نحوه ست کردن لباس کودک به جنس پارچه دقت کنید. سعی کنید در کل استایل هماهنگی بین جنس لباس ها ایجاد کنید. مثلا اگر از پیراهن بافت استفاده می کنید شلوار را نخی انتخاب نکنید!. هیچ همخوانی میان استفاده از لباس های زمستانی و تابستانی با یکدیگر وجود ندارد. سعی کنید هماهنگی متریال پارچه را در بالانه و پایین تنه رعایت کنید تا زیبا بنظر برسید.
انتخاب لباس و استایل متناسب با سن کودکان بر عهده والدین است. پوشاندن استایلی که همخونی با سن فرزندتان نداشته باشد علاوه بر این زیبا نیست بلکه باعث می شود کودک در بین همسنان خود و حتی از دید بزرگسالان مورد تمسخر قرار گیرد. بسیاری از کودکان تمایل به پوشیدن استایل های بزرگانه دارند یا برخی والدین لباس های طرح دار بچه گانه را تن کودکان هفت ساله خود می کنند. بهتر است اگر استایل فرزندتان برای شما مهم است این شرایط را کنترل کنید.
توجه کنید که هرچقدر هم که نکات ست کردن لباس بچه را رعایت کنید ولی از لباس با سایز مناسب فرزندتان اسفاده نکنید، استایل زیبایی نخواهید داشت. هر چند در استایل های مختلف بعضی لباس ها اور هستند اما در شرایط معمول بهتر است لباسی را انتخاب کنید که نه خیلی بزرگ نه خیلی کوچک باشد. پس اگر دنبال شیک بنظر رسیدن فرزند خود هستید لباس بزرگتری با این عنوان نخرید ک تا چند سال دیگه هم اندازشه! همچنین لباس های سنین پایینتر یا فرزندان دیگرتان در صورتی که کاملا اندازه نباشد جلوه زیبایی نخواهد داشت.
۷. مشورت گرفتن از کودک در انتخاب لباسش علاوه بر افزایش اعتماد به نفس منجر به ایجاد فرصت مناسب جهت آموزش مبانی ست کردن لباس بچه به آن ها می شود. همچنین احساس راحتی را در طول روز بری فرزندان به همراه خواهد داشت.
۸. بهتر است در انتخاب ست مناسب، شرایط محیطی و آب و هوایی را نیز در نظر بگیرید. در فصل گرما از ستهایی با رنگ تیره کمتر استفاده کنید زیرا جاذب گرما هستند.
۹. برای جلوه بیشتر از رنگ های ترکیبی استفاده کنید و به هارمونی رنگ ها دقت کنید.
۱۰. در استایل فرزندتان از جوراب های شلواری یا لگ ها غافل نشوید. امروزه رنگ ها و طرح های زیادی از این جوراب ها وجود دارد که می تواند به تکمیل ست شما کمک کند.
۱۱. رنگ های شاد را در نحوه ست کردن لباس کودک خود انتخاب کنید. لباس بچه گانه سبز رنگ، بنفش و قرمز بین کودکان محبوب هستند. نحوه ست كردن لباس صورتي را نیز اگر دخر دارید فرا بگیرید که از واجبات است!.
کالاها
دسته بندی ها
نظرات کاربران