همه چی درباره شورت گیاهی!
شاید برای شما هم پیش آمده باشد هر وقت برای خرید لباس زیر به فروشگاه های لباس زیر زنانه می رویم با تنوع بسیاری از مدل ها و رنگ های خیره کننده و جذاب لباس زیر مواجه می شویم که ممکن است خیلی از ما ناخودآگاه فراموش کنیم برای خرید چه مدل لباس زیر آمده ایم.
اما از آن جا که لباس زیر در تماس مستقیم با پوست بدن است برای جلوگیری از حساسیت ها، بیماری های پوستی و بیماری های دستگاه تناسلی توجه به جنس لباس زیر از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
یکی از انواع مدل های لباس زیر که امروزه تبلیغات و فواید آن توسط فروشندگان لباس زیر زیاد به گوش مان رسیده، انواع لباس زیر گیاهی مثل شورت های گیاهی یا زیرپوش های گیاهی است. شورت های گیاهی و زیر پوش های گیاهی با جنس هایی بسیار نرم، راحت و لطیف در تنوع رنگی بالا و مدل های متنوع، هم برای زنان و هم برای مردان تولید و در بازار عرضه شده اند.
از آن جا که لباس زیر در ارتباط مستقیم با پوست بدن و دستگاه تناسلی است، توجه به جنس لباس زیر بسیار مهم و حساس است. عدم توجه به جنس پارچه به کار رفته در لباس زیر می تواند بهداشت ما را به خطر انداخته و حساسیت های پوستی، بیماری های پوستی و عفونت های دستگاه تناسلی را به همراه داشته باشد.
سوالات بسیاری در خصوص لباس های زیر گیاهی مطرح است که به عنوان نمونه می توان به موارد زیر اشاره کرد
الیاف گیاهی چیست ؟
پنبه از مهم ترین الیاف گیاهی است که برای تولید انواع لباس زیر مورد استفاده قرار می گیرد. البته الیاف طبیعی دیگری مانند کتان، کنف و… هم وجود دارند که بنابر این که الیاف گیاهی از کدام قسمت گیاه به دست آمده باشند قابل تقسیم هستند.
می توان به الیاف دانه ای مانند پنبه، الیاف برگی مانند سیسال، مانیلا، الیاف ساقه ای مانند کتان، کنف الیاف سلولزی مانند بامبو و الیاف میوه ای مانند نارگیل اشاره کرد.
ناگفته نماند که ابریشم به عنوان الیاف طبیعی از دبرباز به عنوان پارچه ای قیمتی با ظاهری نرم و بسیار مستحکم بوده که به خاطر قیمت بالای آن، برای تولید لباس های زیر رسمی مورد استفاده قرار می گیرد.
اگر به عقب برگردیم
در گذشته برای تولید انواع لباس زیر عمدتا از الیاف طبیعی به خصوص نخ یا پنبه استفاده می شد. اما با گذشت زمان و عواملی همچون افزایش جمعیت، کمبود منابع، گسترش استفاده از لباس زیر، تنوع در طراحی و غیره نیاز بشر به انواع مختلف یا ایجاد تنوع در پارچه بیشتر از قبل شد.
از این رو با پیشرفت تکنولوژی الیاف مصنوعی مانند نایلون، پلی استر و… پا به عرصه گذاشته و به دلایلی مانند قابلیت کشسانی مناسب، انعطاف پذیری بیشتر، دوام بالا، تنوع رنگ و… در صنعت پوشاک مورد استقبال زیاد قرار گرفت.
اگرچه حضور این الیاف مصنوعی باعث ایجاد تنوع در پارچه ها، پوشش سلایق مختلف، تامین منابع مورد نیاز نساجی، قدرت انتخاب و طراحی های بیشتر در صنعت پوشاک نسبت به گذشته شد اما با توجه به حساسیت لباس زیر و تماس مستقیم آن با بدن، استفاده طولانی مدت از لباس های زیر که الیاف نخی کمتری دارند می تواند باعث ایجاد حساسیت ها، بیماری های پوستی و عفونت های دستگاه تناسلی شود.
نظرات کاربران